خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی

رشد شاخص فرابورس در ۴ روز معاملاتی

رشد شاخص فرابورس در ۴ روز معاملاتی بازارهای فرابورس در چهار روز معاملاتی هفته گذشته شاهد رشد ۱.۴۴ درصدی شاخص کل و بازدهی مثبت سرمایه‌گذاران بودند، همچنین در این مدت نیمی از ارزش معاملات خرد در بازارهای سهام به پنج صنعت اختصاص یافت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 09
کد خبر: ۲۰۳۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ طی هفته منتهی به ۱۷ شهریورماه آیفکس با رشدی ۳۸۱ واحدی معادل ۱.۴۴ درصد، همراه شد و در سطح ۲۶ هزار و ۷۷۷ واحد قرار گرفت.

گفتنی است طی این مدت ارزش بازار فرابورس هم نزدیک به یک درصد بالا رفت.

بررسی آمار معاملات فرابورس در چهار روز معاملاتی هفته گذشته نشان می‌دهد طی این مدت بیش از ۲۶ میلیارد و ۱۷۲ میلیون برگه انواع دارایی مالی به ارزشی بالغ‌بر ۲۵۶ هزار میلیارد تومان در بیش از یک‌میلیون نوبت معاملاتی، دادوستد شده است.

در این مدت با توجه به کاهش یک روز معاملاتی، ارزش معاملات نسبت به هفته ماقبل یک درصد و حجم معاملات ۱۷ درصد کاهش را ثبت کرد.

ارزش معاملات به تفکیک بازارها نشان می‌دهد در میان بازارهای سهامی فرابورس، بیشترین ارزش معاملات متعلق به بازار دوم بود. در این مدت بازار دوم شاهد جابه‌جایی بیش از ۲ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان سهام بوده است که کاهشی ۱۱ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین در بازار اول هم نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان دادوستد انجام شد که نسبت به مدت مشابه هفته ماقبل، کاهشی ۲۰ درصدی داشت.

بازار پایه با دادوستد ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومانی رتبه سوم را در میان بازارهای سهامی فرابورس در هفته گذشته داشت.

همچنین در بازار ابزارهای مشتقه نیز بیش از ۳۴ میلیارد تومان دادوستد انجام شد. تابلو معاملات شرکت‌های کوچک و متوسط هم در هفته گذشته دادوستدی هفت میلیارد تومانی را ثبت کرد.

این گزارش حاکی است طی این مدت در بازار ابزارهای نوین مالی نیز ۲۴۹ هزار میلیارد تومان دادوستد انجام شد که نسبت به هفته ماقبل تفاوت قابل‌توجهی نداشت و افت یک درصدی را تجربه کرد.

در این بازار هفته گذشته بیش از ۱۱ میلیارد تومان واحد صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله، مورد دادوستد قرار گرفت.

در پایان هفته گذشته ارزش معاملات خرد بازار سهام و اختیار سهام بیش از ۶ هزار و ۸۴۰ میلیارد تومان بود که نیمی از این معاملات متعلق به پنج صنعت است.

به این ترتیب که گروه‌های سرمایه‌گذاری‌ها، بانکی‌ها، محصولات شیمیایی، انبوه‌سازی، خودرو و گروه بیمه و صندوق بازنشستگی طی این مدت نزدیک به ۵۰ درصد ارزش معاملات خرد را به خود اختصاص دادند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار